Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Nick w MTA:
2.Wiek(Min.13 lat):
3.Coś O Sobie (minimum 5 zdań) :
4.Dlaczego Funkcjonariusz Policji? (minimum 3 zdań) :
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? :
6.Akceptujesz Regulamin Policji (Tak/Nie) ?! :
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) :
8.Poprzednie Frakcje :
1.Nick w MTA : Xeez ;D
2.Wiek : 13 lat ( za 3 miechy 14 XD )
3.Nazywam się Michał. Myślę, że ten serwer ma potencjał. W miarę czasu się na pewno rozrośnie :]
Staram się na serwerze nic nie odwalać. Zależy mi na normalnej rozgrywce.
Dopiero zaczynam ale szybko się uczę. Pozdrawiam wszystkich graczy Your Adventure RPG.
4.Według mnie ta praca jest dużo ciekawsza niż pozostałe. Daje więcej możliwości i zabawy niż inne.
Mówiąc kulturalnie nie lubię policji, ale to tylko gra
5. Tak nawet dwukrotnie.
6. Akceptuję. Czemuż bym miał nie akceptować ?
7. Od 3 Do 7 godzin
8. Poprzednie frakcje : Brak ;//
1.Nick w MTA: K4RaMbIT
2.Wiek(Min.13 lat): 14
3.Coś O Sobie (minimum 5 zdań) : Jestem Michał interesuje sie informatyką we wszelkim rodzaju od skryptów po grafike i tworzenie fajnych rzeczy.Dużo przebywam na serwerze i mam kontakt z graczami pozytywny czy tez nie ale jest .Mieszkam w miasteczku pod Zamościem. Ucze sie nowych rzeczy i szybko przyswajam jakieś komendy czy coś w tym stylu.Lubie tez walic konia na xnxx.com
4.Dlaczego Funkcjonariusz Policji? (minimum 3 zdań) : TA zabawa dostarczy więcej wrażeń niż ASA. Jest więcej funkcji które bym raczej ogarną.I po prostu kocham Policje nawet mam bluze I LOVE POLICJA
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? : tak jak go napisze
6.Akceptujesz Regulamin Policji (Tak/Nie) ?! : TAk
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) : Od 4 do 8 a czasami dłużej
8.Poprzednie Frakcje :ASA
1.Nick w MTA: gala1234
2.Wiek(Min.13 lat):15Lat
3.Coś O Sobie (minimum 5 zdań) : Nazywam sie KUba, lubie sport. Fascynuje mnie praca policji... Lubie rozniego rodzaju trunki, degustuje rowniez tytoń od Polskiego po Ukraiński. Mieszkam W komarowie...
4.Dlaczego Funkcjonariusz Policji? (minimum 3 zdań) : Fascynuje mnie praca Policji, zawsze chcialem byc Policjantem, to chyba przez znajomosc ze Skrobanem XDD Jak bede w policji bedzie wiecej zabawy i ogolnie fajnie..
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? :Oczywiśćie
6.Akceptujesz Regulamin Policji (Tak/Nie) ?! : TAk.
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) : Od 3 do 4 godzin czasem nawet wiecej
8.Poprzednie Frakcje : PSP
Wygrywa K4RaMbIT gratuluję !
1.Nick w MTA:Wiciu
2.Wiek(Min.13 lat):13
3.Coś O Sobie (minimum 5 zdań):Mam na imię Wiktor.Bardzo lubię uprawiać sport.Fascynuje mnie praca w Policji.W przyszłośći chciałbym zostać policjantem.Jestem bardzo towarzyski.
4.Dlaczego Funkcjonariusz Policji? (minimum 3 zdań):Praca w SAPD jest ciekawsza niż ASA lub pozostałe.Zawsze chciałem być policjantem.SAPD ma więcej możłiwośći niż inne prace i jest najciekawsza.
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? :Oczywiście,że tak
6.Akceptujesz Regulamin Policji (Tak/Nie) ?! : Tak
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) : 4-8 godzin.
8.Poprzednie Frakcje : brak :c
Strony: 1