Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Nick w MTA:
2.Wiek(Min.13 lat):
3.Coś O Sobie (minimum 5 zdań) :
4.Dlaczego Funkcjonariusz PSP ? (minimum 3 zdań) :
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? :
6.Akceptujesz Regulamin PSP (Tak/Nie) ?! :
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) :
8.Poprzednie Frakcje :
9. Czy masz Ts
1.Nick w MTA: MaXxPoMpA
2.Wiek(Min.13 lat): 13
3.Coś O Sobie (minimum 5 zdań) : Mam na imię Matteo. Interesuje się piłką nożną i reczną. Chodze do 1a gimnazjum. Bardzo podoba mi sie ten serwer i gracze ktorzy na nim graja. Bardzo lubie straż pożarną i chciałbym w przyszłości być strażakiem
4.Dlaczego Funkcjonariusz PSP ? (minimum 3 zdań) : Bardzo interesuje się PSP. Dawał bym dobry przykład i pomagał w różnych sprawach. Urządzał bym różne szkolenia i egzaminy
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? : Tak
6.Akceptujesz Regulamin PSP (Tak/Nie) ?! : Tak
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) : 4-5 godz od pon do pt a w weekend 6-7 godz
8.Poprzednie Frakcje : Nie było takiej
9. Czy masz Ts: Oczywiście że tak
1.Nick : FoKuSThC
2.Wiek: 16 lat
3.Coś o Sobie : Jestem opanowany i spokojny.Chce pomagać wszystkim graczom na Serwerze. Lubie dyskutować z innymi graczami na interesujące tematy.Nie wdaje się w kłótnie, nie wyzywam innych graczy ponieważ mam jakiś do nich Szacunek! Interesują mnie Ciągniki Siodłowe i gaszenie pożarów a w tej pracy te dwie rzeczy są ze sobą powiązane. W przyszłości może zostanę jednym ze strażaków w miejscowej Ochotniczej Straży Pożarnej.
4.Dlaczego Funkcjonariusz PSP ?: Jest to oczywiste Ponieważ ogarniam dużo rzeczy związanych z Państwową Strażą Pożarna. Chciałbym nim zostać ponieważ większość z Graczy nie przestrzega zasad jakie obowiązują a Ja robię to co trzeba. Dyscyplina musi być . Chciałbym organizować rożne akcje a także ćwiczenia bojowe.
5.Zapoznałeś się z regulaminem serwera/forum ? : Tak!
6.Akceptujesz Regulamin PSP (Tak/Nie) ?! : Tak!
7.Ile czasu spędzasz na komputerze (dziennie) : Zazwyczaj od 3 godzin do 5 albo i więcej [dblpt])
8.Poprzednie Frakcje : Jestem aktualnie W PSP w San Fierro .
9. Czy masz Ts: Tak.
Wygrywa MaXxPoMpA !!! Gratulujemy a FoKuSThC Bedzie we frakcji Psp
Strony: 1